Fitness Radio

Soundtrack Your Brand

Soundtrack is provided by Soundtrack Your Brand. Swedebeat is a Soundtrack Your Brand premium reseller partner.
© Soundtrack Your Brand®


Kontakta oss
för priser och mer info.

Fitness Radio support

Please click here to get support.

Swedebeat Fitness Radio Remote

Swedebeat Fitness Radio

Vi levererar förstklassig service paketerat i prisvärda helhetslösningar anpassade för enskilda gym och större fitnesskedjor.

Med musik spelandes på över 1.000 olika fitnessanläggningar är vi Skandinaviens ledande leverantör av bakgrundmusik för fitnessbranschen. Som premium återförsäljare av Soundtrack samarbetar vi med den ledande produkten inom B2B.

Vi inom Swedebeats radioteam, jobbar aktivt med att våra kunders varumärken ska ha ett unikt sound som tilltalar de önskade målgrupperna. Musiken anpassas speciellt för våra kunder där vi arbetar fram ett sound som passar kundens varumärke och målgrupper.

Förenklat kan man säga att Swedebeat kommunicerar fitness varumärken med musik. Internationella studier visar att varumärken som använder musik anpassad efter deras varumärkesprofiler har upp till 96% större chans att bli ihågkomna än andra varumärken.

Bakgrundsmusik är ett smart konkurrensverktyg och en viktig faktor för verksamheter i offentlig miljö. Framförallt får rätt musik kunden att komma tillbaka men också stanna kvar längre, handla mer, samt rekommendera verksamheten vidare till andra.

Soundtrack Player

Det här är en väldigt praktisk lösning eftersom det är en streamingbox helt dedikerad till Soundtracks musiksystem. Hands-off lösning med en superenkel plug-and-play-installation. Ljusa flerfärgs LED´s i fronterna för enkel statusöversikt och felsökning.

Swedebeat Remote

Vår webbapplikation som fungerar på alla plattformar som PC / Mac iPhone / Android är det perfekta verktyget för att finjustera in den rätta känslan i varje fitnesstudio. Enkel schemaläggning av musikkanal och volymnivåer under dagens alla timmar framtagen med hjälp av Soundtracks API.

Ingen kund är för stor eller för liten

Gymkedjor med hundratals center. Enskilda gym eller franchisetagare har alla samma glädje av vår förstklassiga service.

Swedebeat Fitness Radio

Bakgrundsmusik för fitnessanläggingar

Med över 20.000.000 låtar streamade varje månad
Så säger vi det verkligen med musik!

Premium special product customers

Förklarar hur vi väljer musik och låtrotation

Förklarar hur Remote appen fungerar