Välkommen till Swedebeat

Fitness Radio

Swedebeat Fitness Radio

Bakgrundsmusik för fitnessanläggingar

Med över 14.000.000 låtar streamade varje månad
Så säger vi det verkligen med musik!

 

Ta reda på varför dessa kunder valt Swedebeat som sin musikleverantör.

Vi levererar förstklassig service paketerat i prisvärda helhetslösningar anpassade för enskilda gym och större fitnesskedjor.

Med musik spelandes på över 1.000 olika fitnessanläggningar är vi Skandinaviens ledande leverantör av bakgrundmusik för fitnessbranschen.
Samt stolt leverantör av sounden tillhörandes Skandinaviens mest framgångsrika varumärken inom fitness.

Vi inom Swedebeats radioteam, jobbar aktivt med att våra kunders varumärken ska ha ett unikt sound som tilltalar de önskade målgrupperna. Musiken anpassas speciellt för våra kunder där vi arbetar fram ett sound som passar kundens varumärke och målgrupper.

Förenklat kan man säga att Swedebeat kommunicerar fitness varumärken med musik. Internationella studier visar att varumärken som använder musik anpassad efter deras varumärkesprofiler har upp till 96% större chans att bli ihågkomna än andra varumärken.

Bakgrundsmusik är ett smart konkurrensverktyg och en viktig faktor för verksamheter i offentlig miljö. Framförallt får rätt musik kunden att komma tillbaka men också stanna kvar längre, handla mer, samt rekommendera verksamheten vidare till andra.

Träffa vår Soundtrack Player

Det här är en väldigt praktisk lösning eftersom det är en streamingbox helt dedikerad till vårt musiksystem. Hands-off lösning med en superenkel plug-and-play-installation. Ljusa flerfärgs LED´s i fronterna för enkel statusöversikt och felsökning.

Swedebeat Remote

Vår webbapplikation som fungerar på alla plattformar som PC / Mac iPhone / Android är det perfekta verktyget för att finjustera in den rätta känslan i varje fitnesstudio. Enkel schemaläggning av musikkanal och volymnivåer under dagens alla timmar.

Ingen kund är för stor eller för liten.

Gymkedjor med hundratals center. Enskilda gym eller franchisetagare har alla samma glädje av vår förstklassiga service.

Alla våra produkter år 100% "fairtrade" och licensierade av IFPI/STIM.


Kontakta oss
för priser och mer info.

Swedebeat Fitness Radio hjälp