Välkommen till Swedebeat

Swedebeat Fitness Radio hjälp

Välkommen att dela med dig av dina tankar och idéer om musiken. Önska specifika låtar eller ge allmän feedback till oss. Upplever ni tekniska problem så kan ni själva felsöka i sex enkla steg som beskrivs nedan.

Ni kontaktar oss enklast genom kontaktformuläret längre ner på sidan. Väljer ni Akut felanmälan så går ett sms automatiskt ut till den tekniker som för tillfället är i tjänst.

 

Följ den här enkla felsökningsguiden för att åtgärda de vanligaste problemen så snabbt som möjligt. 

1. Anslut hörlurarna direkt i radioboxen för att kontrollera om den levererar ljud.

2. Kontrollera att alla kablar är ordentligt anslutna. Det ska finnas tre kablar anslutna: ström, nätkabel, ljudkabel. Byt ut nätverkskabeln till en ny.

3. Kontrollera att radioboxen är påslagen (en liten blå LED)

4. Starta om radioboxen. Koppla ur nätsladden i fem sekunder och sätt in den igen. Vissa modeller har en liten rund på / av-knapp som du måste trycka för att radioboxen ska starta och LED-lampan tänds.

5. Gå till https://auth.api.soundtrackyourbrand.com/ när du är i samma nätverk som radioboxen och se om du kan komma i kontakt med vår service. Den kommer att svara "hello" om allt fungerar bra. Vi rekommenderar att du gör detta test i Chrome-webbläsaren

6. Koppla ur nätverkskabeln ur radioboxen och anslut den till en bärbar dator med WiFi avstängt av och öppna en webbläsare för att säkerställa att du kan komma ut på Internet.

Om det fortfarande verkar som att radioboxen är orsaken till att musiken inte fungerar, så skickar vi ut en utbytes radiobox till er ifall serviceavtal eller produktgaranti gäller. Vänligen fyll i formuläret nedan med leveransadress , kontaktperson och telefonnummer. I de fall då serviceavtal eller produktgaranti INTE finns debiteras kostnad för radiobox och frakt.

 

Lämna feedback eller gör felanmälan här!

Please contact to us in Swedish or English and provide a trouble description as detailed as possible.

 

Kontaktinformation

Typ av ärende

  • Förmedla dina synpunkter till oss.

Övrig nätverksinformation

* Obligatoriska fält